052 600 975
0888 61 61 53

ФОРМУЛЯРИ И БЛАНКИ

Спестете време

печат на фирмени бланки формуляри папки кубчета бележници тефтери

Времето е ценно. Вместо да търсите различни доставчици и да се занимавате с множество поръчки, ние ви предлагаме удобно и комплексно решение. Поръчайте всички печатни материали, от които се нуждаете за нормалното функциониране на вашия бизнес, при нас. Спестете време и усилия.

ФИРМЕНИ БЛАНКИ

Те са неразделна част от ежедневната документация на фирми и учреждения. Обикновено съдържат логото на фирмата и контактна информация. В повечето случай са с едностранен печат.

Могат да са чернобели, с по-ниска цена, или с пълноцветен печат  – по-скъпи, но и по-изискани.

Хартията стандартно е офсет 80 г/м² – на нея се пише лесно с химикал или молив, като в същото време минава безпроблемно през принтерите.

Най-често бланките са с формат А4.

ПЕЧАТ ВЪРХУ  ХИМИЗИРАНА ХАРТИЯ

Тази хартия позволява копиране на информацията, въвеждана чрез печат или ръчно изписване, между два или повече листа. Подходяща е за изработка на фактури, складови разписки и други бланки и формуляри.

Кочаните могат да бъдат произведени с 2, 3 или 4 пласта, едноцветни или разноцветни, в зависимост от нуждите на бизнеса ви. Допълнително могат да са с картонена обложка, перфорация и номерация.

ФИРМЕНИ ПАПКИ

 Най-често те са във формат А4 и често разполагат с джоб за листи и прорез за закрепване на визитка.

За изработката на фирмени папки е напълно подходяща хромова хартия с тегло между 250 и 300 г/м². Ако изискванията са за по-луксозни папки, може да се използва специален картон, който ще придаде изискан външен вид на папките.

Относно защитата и специалните ефекти, вариантите са много и могат да се прилагат в зависимост от конкретните изисквания.

ФИРМЕНИ КУБЧЕТА

Фирмените кубчета са винаги практичен помощник и ценен фирмен подарък. Те са удобни за използване навсякъде и могат да носят и показват вашето лого и координати.

Най-често използваният формат за фирмени кубчета е 10/10 см.

Хартията, която се използва, е офсетова, а обемът на кубчето е 100 листа.

Печатът може да бъде от едноцветен до пълноцветен в зависимост от вашите предпочитания и изисквания.

ОПАКОВКИ ЗА CD ИЛИ DVD 

Разбира се, че фирмените CD и DVD дискове се нуждаят от собствена опаковка – такава, която да ги отличи от останалите и да предостави информация. Лого на фирмата, телефон и атрактивен дизайн – това са елементите, които ще я направят уникална.

Предлагаме изработката на CD и DVD опаковки по ваш дизайн, за един два или повече диска. Те могат да са щанцовани, със или без капаче, ламинирани, цялостно или парцелно лакирани.

ФИРМЕНИ БЕЛЕЖНИЦИ

Фирмените бележници, тефтери и нотпадове заемат достойно място сред останалите печатни материали и са важни носители на корпоративните елементи на вашата фирма. Те са удобни и функционални, използвани не само от служителите, но и като харесван подарък.

Можете да изберете фирмени бележници със или без дати, със спирала или лепени, с твърди или меки корици от термо кожа или картон. Възможностите са много, за да ги съобразите с вашите специфични изисквания. Печатът на кориците може да бъде допълнен с парцелен лак, което ще придаде на продукта допълнителен блясък и ще го отличи, като направи впечатление на всеки.