052 600 975
0888 61 61 53

ЗА НАС

КАЧЕСТВОТО Е ТРАДИЦИЯ

От 1997 г. насам фирма „ТЕХНОИНЖЕНЕРИНГ АВС“ ООД е водещ производител на печатни изделия. С годините на опит и ангажиментът ни към високото качество изградихме добра репутация като надежден и професионален доставчик на печатни изделия.

В „ТЕХНОИНЖЕНЕРИНГ АВС“ вярваме в силата на детайла. Нашата цел е да предоставяме индивидуални решения, които отговарят на изискванията и предпочитанията на всеки клиент. Разбираме, че печатът играе важна роля за визията и идентичността на вашата фирма.

Ние сме готови да бъдем ваш надежден и качествен партньор в сферата на печата. Вярваме в дългосрочните връзки с нашите клиенти.

ПЕЧАТНА БАЗА

В нашата съвременна печатница разполагаме с офсетови машини, които ни позволяват да работим в различни формати на хартията и да намалим разходите. Осигуряваме пълен процес от началото до готов продукт, благодарение на машините ни за довършителни дейности като щанцоване, сгъване, залепяне, обшиване, ламиниране, нанасяне на UV покрития и други.

ПОТЪРСЕТЕ НИ

Ако имате въпроси, проблеми или съмнения, ние сме тук, за да ги разрешим и да ви предложим най-доброто решение. С индивидуален подход и консултации, бързи срокове на изпълнение и конкурентни цени – така печатница TiABC print ще спечели доверието Ви .

ЩЕ НАПРАВИМ ЗА ВАС

Плакати, флаери, дипляни, книги, каталози, опаковки, кутии, етикети, календари, списания, бизнес формуляри – това са само част от всичко, което можем да изработим за Вас. Нашите професионалисти са готови да превърнат вашите идеи в реалност. Дизайнът и формата се ограничават единствено от вашето въображение.