052 600 975
0888 61 61 53

3. ДОБАВЕТЕ ПОКРИТИЕ

ЛАМИНАТ

Оптимизирайте външния вид и издръжливостта на вашите печатни материали с ламиниране. Така ще получите множество предимства – здравина, защита от влага и замърсяване, както и усилена цветова наситеност. Ламинирането е идеално за продукти, които се използват често като опаковки, корици на книги, менюта, ценоразписи, карти, визитки и маркетингови материали.

Когато става въпрос за визуалния ефект на вашия продукт, изборът между матово и гланцово ламиниране е от съществено значение. Матовото ламиниране създава елегантно, изтънчено покритие, което подобрява четливостта и намалява контраста на тъмните цветове. Гланцовото ламиниране придава лъскав, стъклен вид, който подчертава цветовете и мастилото.

Трябва да имате предвид, че матът абсорбира светлината, докато гланцът я отразява, което влияе на външния вид и въздействието на продукта върху хората.

SOFT TOUCH ПОКРИТИЕ

Открийте кадифената структура на печатните материали с нашето специално покритие – Soft Touch. Това уникално покритие не само създава приятна на допир повърхност, но и предоставя защита срещу влага, надраскване и пръстови отпечатъци.

С помощта на Soft Touch покритието по-тъмните цветове вашият продукт ще излъчват приглушена и изискана елегантност. То е идеално за визитки, корици на каталози, книги и други маркетингови материали, където желаете да добавите нотка класа и изтънченост.

UV ЛАК

Подобрете външния вид и качеството на вашия печатен проект с UV лакиране. Така цветовете ще се освежат и защитят от вредното въздействие на околната среда. Покажете на своите клиенти, че постоянно се стремите към перфекционизъм и внимание към детайла.

UV лакирането е идеално за брошури, флаери, визитки и множество други рекламни материали, които искате да се откроят с високо качество и ефектност.

А ако искате да концентрирате вниманието към специфични изображения или елементи във вашия печатен материал, парциалното/частичното лакиране е идеалният избор. С тази техника можете да подчертаете ключови детайли, като логата, заглавията и илюстрациите, които желаете да изпъкнат. То създава уникален визуален ефект и добавя допълнителна текстура, която ще привлече вниманието на вашата аудитория.

НАДПЕЧАТЕН ЛАК

Придайте вълнуващ финален акцент към вашите печатни материали с надпечатен лак. Със своя ефект на блясък и изтънченост той ще подчертае основните детайли и най-важното – ще осигури допълнителна защита.

Надпечатният лак е идеален за брошури, каталози, опаковки и други печатни материали. Неговото блестящо покритие ще привлече погледите и ще допринесе за въздействието на вашия продукт.

ЛАМИНИРАНЕ СЪС СРЕБЪРЕН/ЗЛАТЕН ЕФЕКТ

Ламинирането със сребърен ефект е иновативна техника, която придава на повърхността на материала лъскав и блестящ вид, наподобяващ сребърно/златно покритие.

Процесът включва нанасяне на специален слой сребърно фолио върху хартията, като се използва топло ламиниране. Резултатът е елегантен и модерен външен вид, придаващ на продукта висока стойност и привлекателност.

Ламинирането със сребърен/златен ефект е идеално за създаване на рекламни материали, брандиране на продукти, украса на опаковки. Тази техника предоставя възможности за креативни и уникални дизайни, които ще привличат вниманието на вашата целева аудитория.

СКРЕЧ ПОКРИТИЕ

Скреч покритие е една от иновативните техники за придаване на специален ефект на печатни материали. То позволява на потребителите интерактивно да взаимодействат с материала, като могат да разкрият различни мотиви или съобщения под повърхността му.

Прилагането на скреч покритие върху печатни материали като брошури, визитки или опаковки, добавя допълнителна стойност и привлича вниманието на потребителите. Този ефект се постига с помощта на специален печатен слой, който може да бъде отнет с помощта на монета.