052 600 975
0888 61 61 53

ПЕЧАТ ВЪРХУ PР и PVC

Съчетание на стил и устойчивост

изработката на различни продукти от полипропилен (РР) и поливинилхлорид (PVC)

Съчетанието на стил и устойчивост е важно при изработката на различни продукти, а полипропилен (РР) и поливинилхлорид (PVC) са материали, които отговарят на тези изисквания. Ние печатаме върху листи с размер до 50х70 мм и дебелина от 0,1-0,5 мм. Ето някои от техните основни характеристики на тези сравнително нови медии за печат:

  • Гъвкавост: полипропиленът и поливинилхлоридът са гъвкави материали, които могат да се извиват без да се чупят. Това ги прави изключително адаптивни и удобни за използване в различни области.
  • Водоустойчивост: тези материали са устойчиви на влага и затова са подходящи за продукти, които ще бъдат изложени на влага или външни атмосферни условия.
  • ЛекотаРР и PVC са леки материали – удобни са за изработката на табели и дисплеи.
  • Устойчивост на химикали: заради тази си характеристика са подходящи за използване в среди, където има взаимодействие с агресивни вещества или почистващи препарати.
  • Печат с UV мастилаРР и PVC се отличават с възможността за печат с UV мастила. То осигурява ярки, живи и устойчиви на външни въздействия цветове. Остава непроменено при влагаи агресивна външна среда.

Полипропилен (РР) и поливинилхлорид (PVC) са подходящ материал за изработка на опаковки, което придава добавена стойност на продукта. Техните свойства ги правят функционални, устойчиви и визуално привлекателни при различни приложения.