052 600 975
0888 61 61 53

ПЕЧАТНА РЕКЛАМА

Превърнете хартията в реклама

печатна реклама видове хартия размер и печат

В онлайн света печатната реклама все още е несравним начин да изразите индивидуалността си и да се свържете с клиентите си. Ние вярваме в качеството и ефективността ѝ като инвестиция. Рекламните материали, като флаери, дипляни, постери, листовки и брошури, са мощен инструмент за вашия бизнес.

РАЗМЕР

Изборът на подходящия размер на рекламния материал зависи от целите на вашата кампания и ви дава възможността да изразите идеите си по най-добрия начин. Флаерите са компактни и удобни за разпространение на множество места. Листовките са по-големи и позволяват по-подробно представяне на информацията. Постерите са внушителни и могат да бъдат поставени на видни места, за да привлекат погледите на минаващите хора. Дипляните и брошурите дават повече пространство за представяне на продукти, услуги и други детайли. Конкретният размер на материалите може да бъде избран според вашите предпочитания.

ХАРТИЯ

Изборът на подходяща хартия е от решаващо значение за въздействието на рекламните материали. Ето някои видове хартия, които може да избирате:

  • Гланцирана хартия: тази хартия има гладка повърхност и придава блясък и наситеност на цветовете. Тя е отличен избор за рекламни материали, които искате да бъдат ярки и впечатляващи. Гланцираната хартия се използва често за флаери, листовки и постери.
  • Матова хартия: има по-сдържан и елегантен външен вид. Тя не отразява светлината и придава по-пастелни и нежни цветове на печатните материали. Матовата хартия е подходяща за бизнес документи, брошури, каталози и други материали, където е важно да се предаде усещане за сериозност и професионализъм.
  • Хартия с текстура: има допълнителни елементи на текстура или релеф, които придават уникален външен вид на рекламните материали. Текстурата може да бъде нежна или по-изразителна, в зависимост от предпочитанията и стила, който искате да постигнете.
  • Хартия със специални ефекти: Някои видове хартия предлагат специални ефекти като метализирани покрития или релефни шарки. Тези ефекти придават допълнително визуално привличане и усещане за лукс. Подходящи са за премиум рекламни материали или специални събития.

Правилният избор на хартия зависи от целта на рекламните материали, целевата аудитория и желаният стил. Коя е най-популарно използваната хартия за различните печатни рекламни материали:

ПЕЧАТ

Печатните възможности са много разнообразни и включват:

  • Стандартен цветен печат: това е най-често използваният вид печат, който ви позволява да възпроизведете цветовете на дизайна си с висока точност и наситеност. Този вид печат е подходящ за почти всички видове рекламни материали. При офсетовия печат се използва цветови модел по CMYK.
  • Печат със златен или сребърен бронз: използват специални мастила или фолио, за да създадат ефект на злато или сребро. Те придават на рекламните материали луксозност и впечатляващ външен вид.
  • Релефен печат: постигнат със специална техника – допълнителен ефект, който придава текстура и тактилно усещане. Подходящ начин рекламните материали да са по-забележими и привличащи вниманието.
  • Защитен печат с ламинати и фолио: техниките включват покриване на рекламните материали с прозрачни ламинати или метализирани фолиа. Така се придават допълнителна защита и визуален ефект. Ламинирането може да бъде гланцово или матово, в зависимост от предпочитанията и стила на дизайна.
  • Специални ефекти: постигат се след нанасяне на UV лак в гланц или мат, метализирани мастила и други. Тези ефекти могат да допълнят и подчертаят дизайна на рекламните материали, като им придават уникалност и визуална привлекателност.

Важно е да експериментирате с различните възможности за печат, за да създадете уникален и впечатляващ визуален ефект за вашите рекламни материали. Сътрудничеството с професионалисти в печатните услуги и консултацията експерти могат да ви помогнат да изберете най-подходящото решение за вашите нужди и да постигнете успешно представяне на вашата реклама.

За видовете допълнителни покрития: