052 600 975
0888 61 61 53

ИЗКУШИТЕЛНАТА РЕКЛАМА: Когато рекламата е върху дипляната

Пригответе се да бъдете изкушени от възможностите, които дипляната може да ви предложи. Нестандартната печатна реклама е мощен инструмент към вашата марка. Не подценявайте въображението си!

Рекламата изкача

Дипляната „Pop-Up“: това е вид дипляна с „изскачащи“ елементи. Когато отворите дипляната, вътре изскачат триизмерни елементи, които привличат вниманието и представят продукта или услугата по интересен начин. Това е ефективно за привличане на внимание и запомняща се реклама.

Въображението е добър помощник при проектирането на подобни печатни материали.

дипляна изскачаща реклама Мебелите изскачат, за да направят изявление за стил в обикновена кафява хартиена корица, която прилича на пакет. Източник: тук
Дипляна 100 години история – От земята до небето! Източник: тук

Рекламата се разтяга

Дипляна с разтегателна страница: страница, която се разгъва, за да покаже допълнителна информация или изображения. Още, наричаме я акордеон или хармоника. Тази форма е интерактивна и ангажираща за потребителя.

Разбира се, за да е атрактивна дипляната играта със цветове и форми винаги е една много добра идея.

Добрите дизайнери могат да се справят чудесно.

дипляна Дипляна с различни нива. Източник: тук

Рекламата крие тайни

Дипляни със скрити съобщения: друг интересен иновативен начин да привлечете внимание са печатни материали със скрити съобщения. Тези дипляни използват скреч покритие за определени части от дизайна или текста. То може да бъде отстранено. Когато потребителите го премахват, се разкриват скрити съобщения, изображения или кодове.

Това е забавен и интерактивен начин за предизвикване на интереса на потребителите.

Рекламата ухае

Дипляни с ароматизация: използват се специални ароматизиращи вещества или капсули, които освобождават приятен аромат. Това създава неповторимо изживяване и може да усили възприемането на продукта или услугата.

Рекламата пее

Защо да не прескочите границите и не създадете дипляна с вградени звукови елементи: представете си козметична марка, която рекламира своя нов парфюм. Когато отворите дипляната им, изненадващо чувате мелодията на нежна пиано музика. В същото време, отваря се и малка преграда, където се появява тестер на парфюма, заедно с информация за неговите ароматни нотки и предимства. Звуковият ефект на музиката не само ви привлича вниманието, но и създава усещане за лукс и елегантност, което подчертава стилът и качеството на продукта.

Дали с такава дипляна ще спечелите клиенти?