052 600 975
0888 61 61 53

ЗАЩО ПЕЧАТ?

Тайното оръжие на луксозните марки

В дигиталния свят, където вниманието е мимолетно, луксозните марки се обръщат към печатните материали, за да се откроят. Защо? Защото те предлагат осезаемо, ангажиращо преживяване, несравнимо с дигиталното пространство.

Защо печатните материали са от огромно значение за луксозните марки

Открояване от тълпата:

В претоварения от реклами пейзаж, печатните материали ви помагат да изпъкнете от конкуренцията с красива брошура или елегантен каталог.

Изграждане на връзка:

Печатните материали изграждат по-силна връзка с вашите клиенти. Те могат да се пипнат, да се усетят и това създава чувство за доверие, което е от съществено значение за изграждането на лоялни клиенти.

Предизвикване на емоции:

Печатните материали завладяват емоциите на вашите клиенти с елегантна дипляна или емоционално заредена картичка.

Разказване на историята на вашата марка:

Печатните материали превръщат историята на вашата марка в завладяващо преживяване по начин, който не може да се постигне с дигиталните медии. Красиво проектирана брошура или каталог показва миналото, но и бъдещето на вашите продукти, вашите ценности и вашата марка по начин, който ще ангажира вашите клиенти.

тефтер със злато и релеф
тефтер със злато и релеф

Отпечатайте лукс: хартия, цветове, покрития и екстри

Искате ли вашите печатни материали да кажат „аз съм лукс“? Тогава е време да се запознаете с тайните на хартията, цветовете, покритията и допълнителните екстри, които ще ви отличат.

1. Хартия:

Използвайте луксозна хартия, която ще докосне вашите клиенти. Това ще придаде на вашите печатни материали усещане за солидност. Изберете най-подходящата.

Помислете за използване на текстурирана хартия. Тази хартия добавя визуален интерес и ще да придаде на вашите материали усещане за автентичност.

Използвайте специални хартии, като например метализирани или перлени. Тези хартии ще допълнят с блясък и елегантност вашите материали.

Не се страхувайте да експериментирате!

2. Цветове:

Използвайте ярки, смели цветове, които ще грабнат вниманието на вашите клиенти. Така вашите печатни материали ще изпъкнат.

Доверете се на ограничена цветова палитра. Използването на твърде много цветове може да направи вашите материали да изглеждат претрупани.

Помислете за използване на цветове, които са свързани с вашата марка. Цветовете могат да бъдат мощен инструмент за брандиране.

Бъдете нестандартни!

цветовете са ваши приятели

3. Покрития:

Използвайте покритие в блясък или мат за вашите печатни материали. Така ще придадете изисканост. А кадифената структура ще постигнете с нашето специално предложение – Soft Touch. Покритието също така ще защити продукта от надраскване и износване.

Помислете за използване на специални ефекти, като например златно/сребърно фолио или релеф.

Използвайте лак за избирателно подчертаване на определени елементи. Лакът може ще добави блясък и ще привлече вниманието към важни детайли.

Не бъдете обикновени!

ламинирано и защитено
дипляна с ламинат

Посетете tiabcprint.com днес, за да научите повече как можем да ви помогнем да създадете луксозни печатни материали, които да ви откроят от конкуренцията.